20 de gen. 2010

Club reggae

Encetem blog amb una pregunta ben senzilla: Que és Straighten Up!? Straighten Up! no és més que la resposta al buït en quant a festes exclusivament d' early reggae, ska i rocksteady a la Ciutat Comptal. Nascut a finals de l' any 2008, la nostra intenció era (i és) oferir festes bimensuals amb DJs locals i internacionals, sempre respectant la clausula del 100% original press. Tot i que molts ho considerin quelcom elitista i segueixin amb l' argument de que "la música és música es punxi en el format que es punxi", la nostra condició de col.leccionistes i el fet d' estar en contacte amb d' altres països (UK, Alemania o Italia) on aquest debat és inexistent ens porten a seguir amb la nostra politica de "no bootleg, no repress" tal i com s' havia tractat de dur a terme en d' anteriors projectes de membres del club que ja no funcionen (Boss Reggae o Double Barrel) i d' altres que encara rutllen esporàdica o anualment (Moonshot o Lavarone All Saints Mod Holiday). Un altre tret diferencial vers d' altres festes és la nostra usual petició d' "smart dress" al club, en la qual suggerim un mínim dress code (sense xandalls, samarretes de futbol, roba militar, etc.). Tornem a repetir, no és elitisme, és una simple qüestió de coherència.

Durant el temps de vida d' Straighten Up! han passat per les "wheels of steel" bons amics de la nostra ciutat, així com convidats d' Alemania o UK, que han estat escollits sempre de manera objectiva basant-nos no en l' amistat que ens pugui unir sinó en el seu "savoir faire" a l' hora de sel.leccionar cançons.

A día d' avui tenim tancades les dates del que serà el nostre 2on Barcelona Boss Sounds Weekend, programat pels dies 28 i 29 de maig, així que treieu l' agenda (si és que encara en feu servir una), el móbil, la PDA o apunteu al tovalló del bar de la cantonada per tal de no faltar a la cita amb els millors sons de la Jamaica de mitjans dels 60s a principis dels 70s i, novetat a la politica musical del club, una pinzellada de l' Amèrica negra dels 60s. I és que per petició d' alguns habituals, intentarem afegir un xic de soul a les sessions d' Straighten Up! (no massa, no cal que ningú porti talc), ja sabeu: Reggae got soul!
A través d' aquest blog procurarem donar suport i ampliar la informació que podem penjar al nostre myspace ja que el nostre fotolog, medi que sembla ha quedat bastant en desús davant de l' augment d' usuaris de facebook, romandrà inactiu per no tenir gaire repercusió.
Thumbs Up, it's Straighten Up!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.