3 de març 2010

BARCELONA BOSS SOUNDS WEEKEND: FRIDAY "REGGAE GOT SOUL" PARTY... SOLD OUT!

Com anunciavem al nostre flyer, mails, recordatoris i hem anat comentant amb tothom que ens hem trobat a festes o concerts, la sala de divendres té capacitat limitada per 125 persones, i deiem que era necessari reservar en cas de voler venir els dos dies. A 3 mesos del 2n Barcelona Boss Sounds Weekend penjem el cartell de TOT VENUT per la festa de divendres on punxaràn la Lola, la Marina i l' Ana.
Per dissabte no tenim cap problema d' aforament, pel que no cal reservar entrada. Us animem a no faltar a una nit de música jamaicana de finals dels 60s amb dos dels millors DJs de Regne Unit i els DJs del club Bazza i Dani Alpha Boys.
Per a més informació podeu adreçar-vos a straightenupclub@gmail.com pero recordeu que l' aforament de divendres està complet i per respecte a la resta de gent no podem fer excepcions.
Gràcies a tots pel vostre suport, els 4 membres del club estem realment sorpresos de la resposta de tots vosaltres i de la gent d' Espanya i de tota Europa (UK, Alemania, Italia, França, Escocia, Suissa i Polònia).
Straighten Up!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.