31 de març 2010

STRAIGHTEN UP! REGGAE IS HERE TO STAY... CANVI DE SALA!!!!!

Per Sant Jordi, roses, llibres i... reggae!
Tal i com vam anunciar en aquest blog, teniem prevista la festa del 23 d' abril a la Sala Roxy de Poble Nou. Un temps desprès d' haver tancat la data, el propietari del local ens va anunciar el traspàs del local, pel que no podiem fer la festa allà (la politica musical del nou propietari no encaixa en absolut amb Straighten Up! ja que és o serà un bar de flamenco...). Pero gràcies als amics de Reggae Shack, tornem a la càrrega a un club conegut per tots, amb alguna petita novetat, el pis superior de la Sala Instinto al carrer Mèxic 7, on actualment funciona el Jamrock. A l' entrada, 8 eur. abans de les 02:00 i 10 eur. més tard, s' inclourà un cubata o una birra, i a guixeta us preguntaràn si aneu al Jamrock o, en el vostre cas, a l' Straighten Up! La bona noticia és que la sala ha baixat 1 eur. el preu de la cervessa a partir del mes d' abril, pel que ja no és gens excessiu beure al local.
Per aquesta ocasió tenim el privilegi de gaudir als plats de dos DJs locals que ja han posat discos per Straighten Up!: Ivan Thorpedians i Santi. Reggae i rocksteady de qualitat que no deixaràn la pista buida ni un moment.
I per complementar els sets dels convidats, els DJs locals Bazza i Dani Alpha Boys faràn un set especial exclusivament dedicat a les versions amb mateix rhythm. Una ocasió pels amants dels rhtyhms de descobrir noves versions i gaudir de les que ja coneixien. Wet dream, Liquidator, Everybody needs love, Ali Baba... tots ells passats pel turmix jamaicà per tal de crear noves versions.
No falteu a la vostra cita habitual amb els millors ritmes de la illa del tresor!
REGGAE IS HERE TO STAY!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.